Met onze aanpak helpen we sterke organisaties om ook online succesvol te zijn

Bij projecten voor klanten maken we vaak gebruik van de ‘Golden Circle’ van Simon Sinek. Als je er nog nooit van gehoord hebt: check het filmpje hiernaast. Echt doen.

Uiteraard hebben we het model van de Golden Circle ook op onze eigen organisatie losgelaten.  

WHY: sterke organisaties nog beter maken

Heb je een sterke organisatie met een rendabele business case, maar heb je het gevoel dat jullie online nog kansen laten liggen? Dan denken wij voor jullie de ideale partij te zijn. En andersom: als je offline geen sterke business case hebt, dan kunnen we je online ook niet verder helpen.

Natuurlijk, met een gelikte website of wat slimme trucs kunnen we jullie resultaten vast wel een tijdelijke impuls geven. Maar om online duurzaam succesvol te kunnen zijn, zo vinden wij, moet je businessmodel ook in de kern solide zijn.

Met een bedrijfskundige blik

Wie is je doelgroep en wat zijn jullie doelstellingen? Hoe zit jullie verkoopproces in elkaar? Wat zijn de koopargumenten en koopweerstanden. Waar laten jullie nog kansen liggen? Het grootste onderscheid tussen AGN en andere ontwikkelaars en webbureaus is dat wij een bedrijfskundige in ons team hebben. Die laat eerst een analyse los op jullie wensen.

Met oog voor gebruiksgemak

Daarna gaan we pas aan de slag met het ontwerp en de realisatie van jullie webplatform, website of app. Hiervoor hebben we alle expertise zelf in huis, in de vorm van deskundige en ervaren interface designers en webdevelopers.

Met technische excellentie

Onze gecertificeerde programmeurs passen moderne technieken toe om het optimale resultaat te bereiken in bewaken.  

 

Webdevelopment en webmarketing

Wat ons betreft stopt onze samenwerking niet zodra we jullie nieuwe webplatform, website, webshop of app hebben opgeleverd. Onze grootste successen boeken wij voor opdrachtgevers die ook de begeleiding van hun webmarketing aan ons uitbesteden. Denk daarbij onder andere aan SEO, SEA, social media marketing en doorlopende optimalisatie.

We werken al jarenlang prettig samen.
Bij AGN zijn we verzekerd van een goede service voor de juiste prijs.

Daaf van Drielen, Univé